L | M | X | J | V | S | D |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Publicación | |
---|---|
Título: | WINERY VERMICOMPOSTS TO CONTROL THE LEACHING OF DIURON, IMIDACLOPRID AND THEIR METABOLITES: ROLE OF DISSOLVED ORGANIC CARBON CONTENT |
Título de la revista: | JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH. PART B: PESTICIDES, FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES |
Tipo de aportación: | ARTICULO |
Número de volumen: | 50 |
Páginas de la publicación: | 190 - 219 |
Año de la publicación: | 2015 |
Autores: |
JESUS DIONISIO FERNANDEZ BAYO ROGELIO ANTONIO NOGALES-VARGAS-MACHUCA ESPERANZA MARIA ROMERO-TABOADA |